Aromatizare IMKER la Hotel Bulevard si Restaurant Ambiance - Imker.ro

Aromatizare IMKER la Hotel Bulevard si Restaurant Ambiance

RAMADA Sibiu – atmosfera rafinata cu aromatizarea profesionala IMKER
iunie 7, 2019
Care este cel mai bun odorizant de camera?
iulie 18, 2019

Inaugurarea restaurantului Ambiance din cadrul Hotelului Bulevard din Ramnicu Valcea nu ar fi beneficiat de organizarea ireprosabila fara aromatizarea profesionala IMKER. Odorizantele profesionale cu cea mai eficienta tehnologie IMKER AromaLUX si parfum din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural au asigurat ambianta perfecta, parfumata subtil si placut.

Hotel Bulevard Bulevard, Ramnicu Valcea

Hotelul Bulevard este situat in zona de sud a orasului Ramnicu Valcea, pe noul bulevard Dem Radulescu. Oaspetii se pot bucura de atmosfera placuta si relaxanta a restaurantului Ambiance si Pub-ului VIBE.

Restaurant Ambiance, Hotel Bulevard, Bd. Dem Radulescu Rm. Valcea

Restaurantul Ambiance isi intampina oaspetii intr-un decor deosebit si preparate speciale, gustoase si rafinate.

Restaurant Ambiance, Hotel Bulevard, Bd. Dem Radulescu Rm. Valcea

Ne bucurăm că aparatul profesional de aromatizare IMKER AromaLUX M04 contribuie la crearea unei atmosfere plăcute. Parfumul IMKER utilizat (VENEZIANO) este realizat dintr-o combinaţie unică si echilibrata, usor dulce-amaruie de citrice, iris, iasomie, lacramioare, mosc, boabe tonka si vanilie.

Noua generatie de parfumuri de ambient IMKER AromaNatural este realizata special pentru difuzare prin nebulizare la rece. Combinatia unica de uleiuri esentiale si eficienta tehnologiei de difuzare ofera o experienta senzoriala completa si deosebita.

Mai multe detalii despre odorizantele profesionale IMKER si parfumurile realizate din combinatii de uleiuri esentiale gasesti aici: 
https://imker.ro/produse/

Beneficiaza de economia experientelor

Pentru a adopta o strategie de succes pentru promovarea hotelului, care sa aduca mai multi clienti hotelului, sa ii impresioneze astfel incat sa isi doreasca sa povesteasca si cunoscutilor este important sa se aiba in vedere trendurile si preferintele consumatorilor sa traiasca experiente speciale generatoare de emotii.

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece genereaza o experienta senzoriala completa si o modalitate de a conecta serviciile cu latura emotionala a fiecarui oaspete in parte.
In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejati sanatatea echipei si a oaspetilor.

Daca doresti mai multe idei de imbunatatire experientei oaspetilor si trenduri de care poti beneficia in industria ospitalitatii citeste mai multe aici: >> https://imker.ro/promovarea-hotelului-pensiunii/

Odorizante profesionale IMKER
Odorizante profesionale – aparate de aromatizare IMKER AromaLUX si parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural
Click aici pentru versiuni