Fresno Clinic - Customer Success Story - Imker.ro

Fresno Clinic – Customer Success Story

Uleiuri esentiale preferate: cum sa iti alegi parfumul de ambient
martie 18, 2019
Top parfumuri uleiuri esentiale IMKER: cum au evoluat preferintele in 2019
mai 3, 2019

Din 1 aprilie 2019 Fresno Clinic – Clinica de implantologie din Tulcea îşi aşteaptă pacienţii într-un ambient plăcut, cu o echipă de profesionişti ce îşi propune să ridice nivelul tratamentelor stomatologice la cel mai înalte standarde.

Experienţa pacienţilor în Fresno Clinic – Clinica de implantologie este atent construită, îmbinând tehnologia cu pasiunea şi profesionalismul, astfel încât fiecare pacient să fie impresionat din momentul în care intră pe uşă până când pleacă fericit acasă cu zâmbetul pe care şi-l doreşte.

Fresno Clinic Tulcea

Ne bucurăm că aparatele profesionale de aromatizare IMKER AromaLUX L02 contribuie la crearea unei atmosfere plăcute pentru pacienţii clinicii. Parfumul IMKER utilizat (ESCLEY) este realizat dintr-o combinaţie unică de bergamotă, iasomie şi alte uleiuri esenţiale ce oferă pacienţilor o experienţă deosebită în sala de aşteptare.

Mai multe detalii despre produsele IMKER gasesti aici:
https://imker.ro/produse/

Ce spune echipa Fresno Clinic

Ne dorim sa stim in permanenta care este experienta clientilor nostri cu aparatele IMKER, cum apreciaza modul de functionare, parfumul, daca sunt multumiti. Iata ce ne-a transmis echipa Fresno Clinic:

„Foarte multumiti de aparat si de esentele de miros. Persista mult timp si e setat la nivelul 2.”

– Dr. Octavian Dumitriu – Fresno Clinic – Clinica de implantologie Tulcea

In loc de concluzie

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece creeaza odorizante de camera ce genereaza o experienta senzoriala completa si o modalitate de a crea servicii superioare.

In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejezi sanatatea ta, a echipei si clientilor.

Odorizante profesionale – aparate de aromatizare IMKER AromaLUX si parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural
Click aici pentru versiuni