Despre noi - Imker.ro
Despre noi

IMKER Aromatizare profesionala * Customer experience * Solutii Business, Home, Office & CarSuntem un partener de incredere pentru crearea unui mediu placut si imbunatatirea experientei clientilor in hoteluri, magazine, showroom-uri, clinici stomatologice, cabinete notariale si de avocatura si pentru clientii persoane fizice, oferindu-le aceleasi produse profesionale dedicate parfumarii casei, biroului sau masinii.

Imbinam tehologia de ultima ora in aromatizarea profesionala cu parfumurile naturale pentru a va oferi cea mai eficienta solutie de parfumare. Aparatele IMKER AromaLUX sunt profesionale, utilizeaza tehnologia de nebulizare la rece si parfumuri realizate din uleiuri esentiale naturale IMKER AromaNatural in compozitii echilibrate.

Povestea IMKER a inceput cu o noua perspectiva asupra vietii, cu dorinta de a imbunatati viata oamenilor atat acasa cat si a celor care dezvolta afaceri prin care ofera produse si servicii oamenilor. Ne dorim ca prin solutiile noastre sa va ajutam sa traiti mai sanatos si mai relaxat, sau sa dezvoltati afaceri centrate pe a oferi o experienta mai buna clientilor.


Solutii pentru afaceri

Oferiti o experienta memorabila clientilor! Cu ajutorul produselor IMKER puteti veni in intampinarea dorintelor acestora cu idei care sa ii surprinda, astfel incat acestia sa petreaca un timp valoros din viata lor oferind atentie afacerii voastre si primind serviciile si produsele la un nivel care sa ii surprinda.

Game de produse:
IMKER AromaLUX – Aroma marketing
– Aparate profesionale de aromatizare a spatiilor
– Parfumuri din uleiuri esentiale naturale

Produsele IMKER AromaLUX pot fi dimensionate pentru urmatoarele spatii: showroom-uri, magazine, restaurante, bai ale spatiilor comerciale.

Solutii pentru casa si masina

Fiecare dintre noi ne dorim o casa primitoare, in care sa inspiram un aer proaspat, discret, delicat si mai ales natural. Aerisirea este esentiala si in combinatie cu solutiile de aromatizare oferite de noi creati un spatiu confortabil, relaxant si primitor atat pentru familie cat si pentru musafiri.

Game de produse:

– Aparate profesionale de aromatizare a spatiilor
– Parfumuri din uleiuri esentiale naturale

Servicii de consiliere

Suntem dedicati consilierii clientilor nostri pentru dimensionarea aparatului potrivit de aromatizare, alegerea uleiurilor esentiale preferate, setarea aparatului in concordanta cu perioadele active si raspuns la orice neclaritate.

Conteaza pe noi! Contacteaza-ne si te ajutam sa alegi cea mai buna solutie pentru afacerea sau casa ta!