RAMADA Sibiu - atmosfera rafinata cu aromatizarea profesionala IMKER - Imker.ro

RAMADA Sibiu – atmosfera rafinata cu aromatizarea profesionala IMKER

AromaLUX Mini – Jucaria ta Cadou EXCLUSIV de 1 iunie
mai 30, 2019
Aromatizare IMKER la Hotel Bulevard si Restaurant Ambiance
iunie 14, 2019

Suntem bucurosi ca suntem parte din experienta pe care Hotelul RAMADA Sibiu o ofera oaspetilor sai. Impreuna cu aromatizarea profesionala IMKER hotelul RAMADA Sibiu continua sa isi concentreze atentia pe detaliile care fac diferenta in modul in care isi trateaza oaspetii.

RAMADA Sibiu este un hotel modern de 4 stele, situat in centrul istoric al Sibiului, la 50 de metri de zona pietonala si de Piata Mare. Hotelul isi intampina oaspetii intr-o atmosfera confortabila si rafinata, fiind un loc ideal pentru relaxare, vacante sau calatorii de afaceri intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania.  

RAMADA Sibiu

Prima impresie este importanta, la fel cum crearea unui ambient confortabil si placut impresioneaza oaspetii, consolideaza relatia cu acestia si le face sederea de neuitat.

Ne bucurăm că aparatul profesional de aromatizare IMKER AromaLUX L02 contribuie la crearea unei atmosfere plăcute. Parfumul IMKER utilizat (BLAVET) este realizat dintr-o combinaţie unică si echilibrata de citrice, trandafir, iasomie, gardenie, lacramioare, yland-ylang, vanilie, lemn de santal.

Noua generatie de parfumuri de ambient IMKER AromaNatural este realizata special pentru difuzare prin nebulizare la rece. Combinatia unica de uleiuri esentiale si eficienta tehnologiei de difuzare ofera o experienta senzoriala completa si deosebita.

Mai multe detalii despre odorizantele profesionale IMKER si parfumurile realizate din combinatii de uleiuri esentiale gasesti aici: 
https://imker.ro/produse/

Mai multe detalii despre RAMADA Sibiu gasesti aici: 
https://ramadasibiu.ro/

RAMADA Sibiu

Beneficiaza de economia experientelor

Pentru a adopta o strategie de succes pentru promovarea hotelului, care sa aduca mai multi clienti hotelului, sa ii impresioneze astfel incat sa isi doreasca sa povesteasca si cunoscutilor este important sa se aiba in vedere trendurile si preferintele consumatorilor sa traiasca experiente speciale generatoare de emotii.

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece genereaza o experienta senzoriala completa si o modalitate de a conecta serviciile cu latura emotionala a fiecarui oaspete in parte.
In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejati sanatatea echipei si a oaspetilor.

Daca doresti mai multe idei de imbunatatire experientei oaspetilor si trenduri de care poti beneficia in industria ospitalitatii citeste mai multe aici: >> https://imker.ro/promovarea-hotelului-pensiunii/

Odorizante profesionale IMKER
Odorizante profesionale – aparate de aromatizare IMKER AromaLUX si parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural
Click aici pentru versiuni