Top parfumuri uleiuri esentiale IMKER: cum au evoluat preferintele in 2019 - Imker.ro

Top parfumuri uleiuri esentiale IMKER: cum au evoluat preferintele in 2019

Fresno Clinic – Customer Success Story
aprilie 4, 2019
UNIDENT Center – 6 centre parfumate cu odorizante profesionale IMKER
mai 23, 2019

Urmărim cu atenţie modul în care evoluează preferinţele clienţilor nostri pentru parfumurile din uleiuri esentiale IMKER. În ultimul timp, datorită introducerii opţiunii de comanda a mostrelor gratuite şi pentru că am adaugat oricum mostre în comenzile noi, clienţii noştri au avut posibilitatea să testeze cum miroase fiecare parfum şi să îşi comande preferatele.

Sigur că mirosul parfumului îmbibat pe cartonul unei mostre nu va reda 100% mirosul difuzat de aparatele cu nebulizare la rece IMKER, pentru că o parte din notele de top se pierd, însă este o modalitate bună de a testa.

Un aspect foarte important de ştiut pentru cei care doresc să folosească parfumurile IMKER (pentru că au aflat că miros foarte bine sau le-au mirosit într-un magazin, restaurant, la prieteni acasă etc.) dar se gândesc să le pună în aparate pe care le au deja (gen cu ultrasunete, care folosesc apă), candele sau alte variante: am aflat de la clienţii noştri care au încercat că efectul nu este acelaşi.

Tocmai pentru că tehnologia este diferită, iar adaosul de apă diluează eficienţa dispersării parfumului. Dar ne-am abătut de la subiectul de astăzi, promitem că vom relua acest aspect în alt articol.

Care este topul parfumurilor IMKER în primele 4 luni din 2019

În prima perioadă a acestui an două parfumuri s-au evidenţiat în preferinţele clienţilor. Este vorba de AMORIO şi MISTERIOSO. Ambele au o compoziţie echilibrată de uleiuri esentiale în note de top, mijloc şi bază, ceea ce le face foarte plăcute. Dacă ar fi să le diferenţiem puţin, am putea spune că AMORIO are o tendinţă usor fresh, iar MISTERIOSO o tendinţă uşor dulce.

Click AICI dacă vrei să vezi ce compoziţie de uleiuri esenţiale au toate parfumurile IMKER AromaNatural.

Referitor la utilizare, ambele parfumuri au fost comandate atât pentru casă, maşină cât şi de proprietarii de afaceri care doresc îşi întâmpine clienţii într-un spaţiu primitor, cu servicii superioare.

Pentru casă sau pentru spaţiile de afaceri se menţin, de asemenea în top clasicele BLAVET şi GARCIA, iar pentru maşină, în special dacă posesorii sunt bărbaţi, preferinţele includ şi ESCLEY sau ALBA, ambele având note predominant masculine.

Cum a fost primită noua colecţie de parfumuri 2019?

Vrem să oferim mereu opţiuni sigure, care să vă placă, să îşi facă treaba şi să arate şi bine. De aceea vă oferim aparate de odorizare cu tehnologie eficientă care să fie o investiţie bună, de care să fiţi mulţumiti, parfumuri care miros foarte bine şi sunt naturale, din uleiuri esenţiale.

Pentru a avea mereu şi diversitate, ne străduim să facem periodic noi selecţii de parfumuri şi să vă surpindem plăcut. De aceea, luna trecută am introdus patru noi parfumuri care au fost foarte bine primite. Până la acest moment este dificil să facem o diferenţiere, pentru că toate sunt apreciate. Aşa cum spunem mereu, toate parfumurile IMKER AromaNatural miros bine, e o chestiune de a face o alegere a celui care îţi place cel mai mult.

Şi totuşi, de dragul unui top, chiar dacă doar după o lună de când le-am introdus, noile parfumuri se situează astfel:

  1. ALCANTO (un fel de BLAVET pentru vară, uşor mai fresh)
  2. AURORE SPA
  3. SENSO
  4. VENEZIANO

Cum selectezi uleiurile esentiale preferate?

Parfumurile IMKER sunt realizate din amestecuri (blend-uri) de uleiuri esentiale. Desi fiecare ulei esential este benefic si are efectul sau, prin combinarea uleiurilor efectul este mult mai intens asupra mintii si corpului, transmitand totodata simturilor senzatia unui parfum deosebit, discret si rafinat.

Toate aromele de parfum IMKER sunt create atent, in note echilibrate, ce bucura simturile si creeaza o stare de buna-dispozitie. Insa, pentru a veni in ajutorul tau cand vrei sa alegi o aroma care sa ti se potriveasca, poti acum sa il selectezi in functie de uleiurile esentiale pe care le contine, fara sa analizezi descrierea fiecarui parfum in parte.

Este foarte simplu: Intri pe pagina de Produse aici si selectezi din lista din partea stanga uleiurile esentiale pe care ti le doresti in parfum. (clik pe uleiul preferat)

De exemplu: iti place mirosul de lavanda? Vei gasi parfumurile care contin ulei esential de lavanda, adica AMORIO, ALBA, BLISS.

Selectie uleiuri esentiale IMKER

Cum sunt dispersate parfumurile din uleiuri esentiale?

Uleiurile esentiale din componenta parfumurilor IMKER sunt difuzate cu ajutorul aparatelor de aromatizare IMKER (odorizante profesionale) care utilizeaza tehnologia eficienta de nebulizare la rece. 

Mirosul se difuzeaza prin particule mici si calatoreste intr-un spatiu mai extins.

În funcţie de suprafaţă poţi alege aparatul potrivit începând de la cel mai mic, utilizat pentru maşină (XS02) la cele pentru spaţii medii (M02 sau M04) până la cele pentru spaţii mari (L02 sau XL03-L)

Vezi AICI detalii despre aparate si OPINIILE clienţilor care deja le folosesc.

Fiind proiectate pentru a dispersa uleiurile esentiale, aparatele de aromatizare prin nebulizare la rece te ajuta sa ai mai multa energie, sa te concentrezi mai bine, dau o stare de calm si relaxare, totul printr-o programare simpla a frecventei de difuzare.

Parfum fara adaos de apa, comod si consum mic

Aparatele care utilizeaza tehnologia prin nebulizare la rece folosesc parfum realizat din uleiuri esentiale (fara adaos de apa). Metoda le ajuta sa transforme o cantitate mica de parfum in particule mici asemenea celor emise de cascada, care calatoresc cu usurinta in spatiul interior si il parfumeaza.

Nebulizarea la rece pastreaza proprietatile uleiurilor esentiale naturale si permite consumul unei cantitati mici de amestec de uleiuri, pentru a obtine un efect de lunga durata, foarte placut.

O rezerva de parfum de 100 ml care este utilizata de aparatul M02 pentru casa, de exemplu, dureaza aproximativ 3-4 luni, la un nivel mediu de difuzare. M02 are 10 nivele de intensitate insa majoritatea clientilor il folosesc la un nivel sub 5, pentru ca se simte bine mirosul in casa pana la 60-80 mp.

Cum functioneaza aparatele profesionale IMKER si de ce merita sa le folosesti?

In articolul de pe site-ul nostru Odorizante de camera profesionale: de ce merita sa le folosesti? gasesti cele mai importante detalii. Click aici pentru a citi articolul.

In loc de concluzie

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece creeaza odorizante de camera ce genereaza o experienta senzoriala completa. In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejezi sanatatea ta si a intregii familii.

Odorizante profesionale – aparate de aromatizare IMKER AromaLUX si parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural
Click aici pentru versiuni

Acum poti sa iti alegi mai usor parfumul preferat direct pe site, sau ne poti contacta aici si te ajutam cu alte informatii dedicate tie.