Uleiuri esentiale preferate: cum sa iti alegi parfumul de ambient - Imker.ro

Uleiuri esentiale preferate: cum sa iti alegi parfumul de ambient

odorizante casa, odorizante profesionale,
Odorizante de camera profesionale: de ce merita sa le folosesti?
februarie 21, 2019
Fresno Clinic – Customer Success Story
aprilie 4, 2019

Parfumurile IMKER sunt realizate din amestecuri (blend-uri) de uleiuri esentiale in note de top, mjloc si baza. Desi fiecare ulei esential este benefic si are efectul sau, prin combinarea uleiurilor efectul este mult mai intens asupra mintii si corpului, transmitand totodata simturilor senzatia unui parfum deosebit, discret si rafinat.

Toate aromele de parfum IMKER sunt create atent, in note echilibrate, ce bucura simturile si creeaza o stare de buna-dispozitie. Insa, pentru a veni in ajutorul tau cand vrei sa alegi o aroma care sa ti se potriveasca, poti acum sa il selectezi in functie de uleiurile esentiale pe care le contine, fara sa analizezi descrierea fiecarui parfum in parte.

Cum selectezi uleiurile esentiale preferate?

Este foarte simplu: Intri pe pagina de Produse aici si selectezi din lista din partea stanga uleiurile esentiale pe care ti le doresti in parfum. (clik pe uleiul preferat)

De exemplu: iti place mirosul de lavanda? Vei gasi parfumurile care contin ulei esential de lavanda, adica AMORIO, ALBA, BLISS.

Iti doresti Ylang-Ylang? Vei gasi parfumurile care contin ulei esential de ylang-ylang, adica BLAVET, MISTERIOSO si BRISA.

Poti sa selectezi, de asemenea, doua uleiuri esentiale si vei regasi parfumul care le contine pe amandoua. Iti plac aromele de lacramioare si bergamota? Le poti selecta pe amandoua si vei gasi parfumul ALBA care le contine.

Selectie uleiuri esentiale IMKER

Cum sunt dispersate parfumurile din uleiuri esentiale?

Uleiurile esentiale din componenta parfumurilor IMKER sunt difuzate cu ajutorul aparatelor de aromatizare (odorizante profesionale) care utilizeaza tehnologia eficienta de nebulizare la rece. 

Dupa ce a fost folosita initial de marile branduri (costul investitiei fiind destul de mare) acum tehnologia a devenit din ce in ce mai accesibila atat pentru afaceri cat si pentru uz personal, acasa sau in masina.

Mirosul se difuzeaza prin particule mici si calatoreste intr-un spatiu mai extins.

Fiind proiectate pentru a dispersa uleiurile esentiale, aparatele de aromatizare prin nebulizare la rece te ajuta sa ai mai multa energie, sa te concentrezi mai bine, dau o stare de calm si relaxare, totul printr-o programare simpla a frecventei de difuzare.

Parfum fara adaos de apa, comod si consum mic

Aparatele care utilizeaza tehnologia prin nebulizare la rece folosesc parfum realizat din uleiuri esentiale (fara adaos de apa). Metoda le ajuta sa transforme o cantitate mica de parfum in particule mici asemenea celor emise de cascada, care calatoresc cu usurinta in spatiul interior si il parfumeaza.

Nebulizarea la rece pastreaza proprietatile uleiurilor esentiale naturale si permite consumul unei cantitati mici de amestec de uleiuri, pentru a obtine un efect de lunga durata, foarte placut.

O rezerva de parfum de 100 ml care este utilizata de aparatul M02 pentru casa, de exemplu, dureaza aproximativ 3-4 luni, la un nivel mediu de difuzare. M02 are 10 nivele de intensitate insa majoritatea clientilor il folosesc la un nivel sub 5, pentru ca se simte bine mirosul in casa pana la 60-80 mp.

Cum functioneaza aparatele profesionale IMKER si de ce merita sa le folosesti?

In articolul de pe site-ul nostru Odorizante de camera profesionale: de ce merita sa le folosesti? gasesti cele mai importante detalii. Click aici pentru a citi articolul.

In loc de concluzie

Amestecurile unice de uleiuri esentiale in combinatie cu noua tehnologie de difuzare prin nebulizare la rece creeaza odorizante de camera ce genereaza o experienta senzoriala completa. In plus, avand grija ca parfumul sa fie natural, protejezi sanatatea ta si a intregii familii.

Odorizante profesionale – aparate de aromatizare IMKER AromaLUX si parfumuri din uleiuri esentiale IMKER AromaNatural
Click aici pentru versiuni

Acum poti sa iti alegi mai usor parfumul preferat direct pe site, sau ne poti contacta aici si te ajutam cu alte informatii dedicate tie.